juni 12, 2024

Cadeau blog

Vind hier de Beste Cadeau's!

Mooie Mephisto slippers gezien

1 min gelezen
Mephisto

Mephisto

In de winkel bekijken, online bestellen

Een paar maanden geleden ben ik verhuisd naar de binnenstad. Nu heb ik het geluk dat ik onder andere tegenover de Mephisto winkel woon! Echter, ik koop niet heel vaak bij Mephisto, omdat de prijzen best wel hoog liggen. Een tijdje terug zag ik mooie Mephisto slippers in de etalage, en toen besloot ik online eens te gaan zoeken. Toen kwam ik erachter dat de Mephisto slippers online een stuk voordeliger zijn! Bij Van Bommel schoenmode kon ik namelijk de Mephisto slippers met 20% korting bestellen. Dat was nog eens mooi meegenomen! Daarom heb ik ze gelijk besteld.

Slippers zijn nu misschien niet ideaal om te kopen, maar zeker in de wintermaanden kun jij ze kopen met korting. Daarom koop ik vaak winterkleding in de zomer, en zomerkleding in de winter. Zo heb jij dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs. Inmiddels ben ik erg blij met mijn Mephisto slippers, en ben ik alvast klaar voor de zomer. Ideaal! Nu heb ik alleen nog de taak om de rest van mijn zomer garderobe te shoppen! Ik denk dat ik ook eens online ga kijken naar leuke jurkjes en rokjes. Die kan ik dan mooi matchen met mijn nieuwe slippers!